Olen päättänyt lopettaa blogini kirjoittamisen. En tiedä osaanko enää ammentaa aineistoa tämän blogin varsinaisiin teemoihin uuden elämäntilanteen myötä. Kyllä se ehkä vielä onnistuisikin, mutta tiedä sitten kuinka väkisin väännettyä tekstistä tulisi, eikä se ole tarkoitukseni ollenkaan. Voi olla, että aloitan uuden blogin toisenlaisella nimellä ja teemoilla, mutta en ole vielä siitä varma. Jos näin päätän tehdä, laitan uuden blogin osoitteen luultavasti tänne. Ehkä. Tai sitten en. :D

Blogin kirjoittaminen on ollut hyvin antoisaa, terapeuttista ja nautinnollistakin. Ehkä on siis parasta lopettaa kun näin vielä on. Omat ajatukset ja näkemykset ovat selkiintyneet kirjoittamisen myötä ja järjestyneet kokonaisuuksiksi. Koko elämäni on muuttunut täysin tämän blogin kirjoittamisen aikana ja se on paljon sanottu se. Paljon tunteita ja ajatuksia mahtuu kahteentoista kuukauteen.

Blogi on toki vielä luettavissa bittiavaruudessa sellaisenaan, eikä sitä ole tarkoitus sieltä poistaa. Minullekin voi halutessaan vielä jättää viestejä kommenttiosioon jos tuntee sen tarpeelliseksi. Käyn varmasti aina silloin tällöin tarkistamassa jos jollakin on ollut jotain sanottavaa. Jos eksyit tänne vasta nyt ensimmäistä kertaa sattumalta, aloita lukeminen alusta, Alfasta syyskuulta.

Kiitos kaikista tsemppauksista, terveisistä ja onnitteluista.

Onnea ja voimia toivon niitä tarvitseville.

Kiitos, että jaksoit lukea. <3